dijous, 23 de febrer del 2017

Orientació acadèmica i professional

ORIENTACIÓ ACADÈMICA


Benvolguts!


Avui l'entrada del blog va dedicada a l'orientació que s'ofereix als alumnes de 4t ESO que estan a punt d'acabar la seva etapa escolar i a un pas de començar el seu camí acadèmic i professional.


Per tal d'ajudar als alumnes en aquesta presa de decisió tant important, s'estan duent a terme xerrades d'orientació per informar-los de totes les sortides a les que poden optar. A més, aquests disposaran d'entrevistes individualitzades per tal de resoldre qualsevol dubte i ajudar-los a trobar el camí més adient per ells segons la seva personalitat i els seus interessos. 

Els alumnes realitzaran un qüestionari que els avaluarà les seves persionalitats, interessos i capacitats en relació amb els entorns professionals. El qüestionari es troba en el següent enllaç en l'apartat orientació educativa - qüestionari d'autoconeixement:
http://queestudiar.gencat.cat/ca

Per saber més sobre el batxillerat i cicles formatius, us oferim dues guies informatives que us poden ajudar a resoldre qualsevol dubte:

En els enllaços següents trobareu més aspectes dins dels estudis postobligatòris que us poden interessar:  

                 Web d’orientació acadèmica i professional: 

                     
                Web d'informació d'accés a estudis
                         http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/Més endavant, es realitzarà una reunió informativa pels pares. Ja us informarem!

Salutacions,

                                                                                                         Gabinet psicopedagògic

2 comentaris: