dimecres, 14 de desembre del 2016

Benvinguts

Benvinguts de nou!




Ens fa molta il·lusió tornar a reobrir aquest blog amb tots vosaltres.

L'objectiu és compartir tots aquells articles, informació o d'altres medis que ens puguin semblar interessants i tinguin a veure amb la nostra línia de treball.


Per començar, li donem el protagonisme a l'educació emocional. Quelcom que creiem que és indispensable i posem en pràctica en les nostres aules. Treballar l'educació emocional no és només allò que poguem fer nosaltres des de les classes, sinó que la podem posar en pràctica també en actes del dia a dia.


Us presentem un article que pot servir d'ajuda per tal d'entendre una mica més com els nens experimenten, senten i interioritzen les emocions. Les experiències que van visquent prenen molta importància ja que aquestes van formant la seva personalitat i com a conseqüència, també la seva autoestima.


Com diu Eduard Punset, no es tracta d'impartir valors o emocions, sinó d'una tasca prèvia que consisteix en explorar als nens la seva naturalesa per expressar les seves emocions bàsiques i universals, per tal que després puguin aprendre a gestionar-les. 


Gràcies
i fins aviat!!!



Gabinet psicopedagògic
Andrea Armengol
Cristina Salagray
Patrícia Torondel



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada