dijous, 2 d’abril del 2020

DIES DE CONFINAMENT...DIES DE NOVES OPORTUNITATS!





Benvolugudes famílies!!! 


“Tota crisi és una oportunitat per trobar-se amb un mateix i apreciar el que abans no veiem” 


Comencem saludant-vos amb aquesta citació.. per treure tot l'optisime possible en aquestes circumstàncies.

Malgrat sabem que és molt dur, a estones avorrit i a estones molt estressant, el confinament ens està ensenyant és que potser pels infants no és sortir al parc, sinó passar més temps amb nosaltres, pares i mares, fent coses enriquidores i divertides plegats. 

És per això que des del gabinet intentarem donar-vos uns TIPS i consells per afavorir  i treure el màxim profit a aquest temps amb un mateix/a i amb els vosres fills/es.


Aquesta primera entrada la dedicarem al que creiem que és més important… no perdre hàbits i rutines. 


Perdre les rutines en què han anat treballant fins a dia d’avui, pot ser una gran font d'estrès, de manera que Jill Emanuele, PhD, psicòloga clínica de l'Child Mind Institute, recomana establir noves rutines. És important assegurar-se que estan descansant, menjant bé i practicant algun tipus d’exercici. 


Si seguim doncs una rutina i hàbits saludables, a tots ens anirà molt millor durant aquest temps d’incertesa, facilitarem estar més actius i més positius i això repercutirà en el rendiment de les nostres tasques i obligacions. 

  • Fes vida NORMAL en la mesura del possible; segueix una rutina. Aquí et deixem una rutina. Som conscients que cada família té una realitat diferent, aquesta és tan sols una proposta que podeu adaptar a la vostre entorn.

    Ens veiem molt aviat en la següent publicació!!


    Gabinet psicopedagògic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada