dimarts, 21 d’abril del 2020

Temps davant la pantalla... ULL!


TEMPS A LA PANTALLA...

Benvolguts i benvolgudes de nou!

Los niños y adolescentes pasan más de cinco horas delante de las ...
Avui us voldríem parlar del temps que invertim davant de l'ordinador sobretot en aquest confinament. Evidentment, aquest temps s'ha incrementat en les circumstàncies en les que ens trobem. Per això és important plantejar-nos:


quantes hores al dia poden passar els nens davant d'una pantalla? (ja sigui un ordinador, un mòbil, una tauleta o el televisor)

Els experts de l'Associació Americana de Pediatria diuen que per nens una mica més grans i adolescents recomanen un temps no superior a les dues hores diàries. I en nens petits (infantil i primer cicle de primària el temps invertit hauria de ser molt menor).
Gestionar bé aquest temps ajuda també a cuidar de la nostra salut visual. Tal i com explica en aquest enllaç que us deixem aquí Salut visual.

...i com aconseguim aquesta gestió?

Una bona solució és arribant a un acord amb ells. Aquest acord es pot pactar quan confeccioneu un horari per exemple, com us vam recomanar en el passat post. A l'hora de fer l'horari, el podeu fer junts per poder pactar un nombre màgic de minuts o hores de temps de pantalla. Però... alerta! És important fer-ho amb condicions: res de pantalles a la taula a l'hora de les menjades i procurar no agafar el mòbil just abans d'anar a dormir. Recordeu que

Tus hijos son adictos al móvil? Síntomas para reconocerlo
una qüestió molt important a tenir en compte és: 

DONAR i REBRE


Sabeu que l’educació és un mirall constant i l’exemple som nosaltres mateixos i serem sempre el primer model pels nostres fills i filles. 

Per tant, l'acord que arribem amb ells ha de ser mutu. Si per exemple, els hi demanem que no utilitzin tablets ni res electrònic a l'hora del sopar, els pares tampoc haurien d’estar amb el mòbil. 

gràcies per llegir-nos un post més,

com cada setmana, intentarem donar-vos breument alguns consells per seguir aprop vostre.

Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposicióGabinet psicopedagògic






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada