dimecres, 29 d’abril del 2015

WoW

We Own the World
El dia 2 de març ens van acompanyar a l’escola el grup WoW (We own the world). Es tracta d’una empresa de nova creació que treballen per obrir les portes a nous emprenedors, ajudant i facilitant eines per a què la seva idea es faci realitat.

Amb la situació econòmica actual, moltes empreses s’han hagut de “reinventar” i han sorgit molts productes nous que actualment són tot un èxit! Això només ho poden fer qui té molts diners... podríem pensar ràpidament, però no és tant l’econòmic, és el camí que recorres per dur-ho a terme, qui t’acompanya i un bon model de negoci.

Abans de poder arribar a “brillar”, hem de crear la base del coneixement i despertar els nostres sentits creatius i és en aquest moment, de decisions i descoberta, on els nostres alumnes es troben ara.
Amb una xerrada molt propera, activitats originals i molt de carisma, els WoW Speakers Marta Carrión, Víctor Rubio i Eduard Pérez ens han arribat a tots.

Seguiu-los per les xarxes socials i apunteu-vos a qualsevol event, mereix la pena!

Us deixem amb el record final de la sessió, un multitudinari selfie amb wowitos i tot.Moltes gràcies nois, esperem trobar-vos aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada