dilluns, 11 de maig del 2015

Això ja s'acaba!


Bona nit a tothom,

Ha passat el curs molt ràpid i ja estem arribant als últims mesos del curs. Aquest any, igual que és especial per als alumnes de 4t d’ESO, que finalitzen una etapa molt important de la seva vida, també ho és per a mi, ja que també finalitzo la llicenciatura en Psicopedagogia.

Poder compartir aquest projecte d’orientació acadèmica i professional amb vosaltres ha estat un plaer personal. Com sabreu, sóc ex-alumna del centre i ja fa 12 anys que vaig passar pel mateix que els actuals alumnes de 4t d’ESO.

La meu objectiu amb aquest projecte al centre era poder apropar una experiència personal. En aquests moments que hem d’escollir entre nous camins d’especialització, hem d’aprendre a veure més enllà de l’entorn proper. La tendència de tots els països és la globalització del treball i els flux migratori afecta a tothom. Hem de pensar en què ens agrada realment fer i si és el que desitgem, s’ha de lluitar fins al final i donar-ho tot de nosaltres.

El món laboral és molt gran, molt exigent i es necessita una bona preparació professional. Per això, intenteu obrir les vostres ments, amplieu els vostres coneixements i sobretot les llengües. No sabeu bé, quin plaer és poder viatjar per més de mig món quan tens coneixements de català, castellà, anglès, francès, amb nocions més bàsiques d’italià i portuguès i, a més, amb intencions d’aprendre més endavant l’alemany. No sabeu on anireu a parar el dia de demà, creieu-me.

Si ets creatiu, explota les teves idees! Avui en dia com bé ens han ensenyat els wowers, hi han mitjans per poder realitzar els nostres somnis en un nou negoci emprenedor.

Cada elecció a la vostra vida és una porta que es tanca, però moltes que s’obren. Aprofiteu les oportunitats que se us ofereixen, poseu il·lusió a tot el que feu i l’endemà ja rebreu els fruits del que ara esteu sembrant.

Agraeixo la vostra col·laboració durant aquest preciós any, especialment al Departament Psicopedagògic que m'han ajudat a recobrar la il·lusió amb la professionalitat que tenen les tres integrants; els professionals que han col·laborat amb tant agraïment i voluntat escoltant pacients; els alumnes, que ens agrada veure-us créixer com a persones; a direcció per la oportunitat de poder tornar al centre de la infància i compartir aquest projecte personal amb vosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada