dijous, 14 de maig del 2015

Més informació

Ja heu fet la preinscipció?



Us facilitem més dades:

Per als que aneu a Batxillerat:

El formulari de sol·licitud i la documentació s'han de presentar, preferentment, al centre demanat en primer lloc; també es pot presentar a l’oficina municipal d’escolarització del municipi on està ubicat el centre demanat en primer lloc i, si no n’hi ha, a l’ajuntament corresponent, i als serveis territorials o les oficines territorials del Departament d'Ensenyament.

Enllaç del pdf a remplir:
http://web.gencat.cat/web/shared/OVT/Departaments/ENS/Documents/2015/batxillerat.pdf


Per als que penseu fer Cicle Formatiu de Grau Mitjà:

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona per cicles formatius de grau mitjà i una per cicles formatius de grau superior, on s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres, cicles i torns sempre ordenades per ordre de preferència. La presentació de més d’una sol·licitud per tipus d’ensenyament comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.

Enllaç amb el formulari a remplir:
http://web.gencat.cat/web/shared/OVT/Departaments/ENS/Documents/2015/grau-mitja-FP_cat.pdf


Per als que penseu fer un Programa de Formació i Inserció encara teniu temps, ja que comença del dia 19 de maig al 29 de maig.





2 comentaris:

  1. This is a really very informative article, there is no doubt about it. Thanks for sharing this article with us. This is very nice of you.
    사설토토
    바카라사이트

    ResponElimina
  2. It was an awesome post to be sure. I completely delighted in understanding it in my noon. Will without a doubt come and visit this blog all the more frequently. A debt of gratitude is in order for sharing
    경마
    메이저사이트

    ResponElimina